Surova ispovest Mihinog brata: Otkrio zašto Arijana ne dolazi na oproštajnu utakmicu – Pustio suzu kad se prisetio detinjstva

|

U subotu će se održati oproštajna utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u čast Siniše Mihajlovića. Povodom toga, brat legendarnog fudbalera Dražen Mihajlović uključio se preko video-linka u emisiju „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji i otkrio detalje iz njihovog života za koje javnost do sada nije znala.

“Ovom prilikom pozvao bih sve koji su ga voleli i poštovali zbog svega što je učinio, da se dostojno i mi u Srbiji oprostimo od njega”, započeo je Dražen, a onda se osvrnuo na njihovo detinjstvo.

“Odrasli smo u velikoj porodici koja je pripadala srednjem staležu. Imali smo jednu sobu u kojoj smo delili jedan krevet do moje 14. godine, kada sam otišao na školovanje u Zagreb”, ispričao je Dražen, a onda se rasplakao:

“Izvinite, mnogo mi je teško da pričam o tome”, kratko je rekao.

Zbog privlačnog izgleda i šarma Sinišu Mihajlovića žene su obožavale, ali njegovo srce osvojila je Arijana koja mu je rodila petoro dece.

“Moram da iskoristim priliku da još jednom zahvalim Sinišinoj supruzi Arijani za sve što je učinila za sve ove godine dok je bio u bolnici. Ona je svaki dan provela pored njegovog kreveta. To može samo neko ko nekoga iskreno voli. Izabrao je pravu ženu. Ona je jedna divna majka, bila je divna supruga, za nju imam samo reči hvale”, rekao je Dražen.

Oproštajna utakmica u čast Siniše Mihajlovića održaće se u subotu na stadionu Crvene zvezde, a brat Dražen sa svojom porodicom, ali i sa Mihinim sinovima Dušanom i Nikolasom, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju.

“Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost, Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza”, rekao je Dražen.

Izvor: hellomagazin.rs