Supruga Slobodana Ćustića je prava majka hrabrost: Rodila je četvoro dece, dvoje kod kuće

|

Glumac Slobodan Ćustić ponosni je otac šestoro dece. Sinovi iz prvog braka Nikola i Ljubomir odrasli su ljudi a sa drugom suprugom Jelenom ima četiri deteta: Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena.

Ćustići su posebni po mnogo čemu – retko su brojna porodica za današnje vreme, između Slobodana i Jelene je 23 godine razlike, a specifični su i po tome što je Jelena dvoje mlađe dece rodila kod kuće.

“Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila”, ispričala je hrabra Jelena nakon što se prvi put porodila u svom domu, dodajući da je bila okružena najmilijima.

“Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila beba mi je bila na grudima i posle četiri minute je počela da sisa”, priseća se hrabra mama divnih porodičnih trenutaka.

Slobodan Ćustić se u potpunosti složio sa odlukom supruge da se porodi kod kuće, a Jelena je otkrila još jedan zanimljiv detalj.

“Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio”, prisetila se Jelena dana kada se porodila kod kuće.

Izvor: hellomagazin.rs