Stiže beba u porodici Đoković: Novak nestrpljivo očekuje prinovu, van sebe od sreće (FOTO)

|

Porodica Đoković je u septembru prošle godine organizovala dvodnevnu proslavu za pamćenje na crnogorskom primorju, gde su se venčali Đorđe Đoković i Saška Veselinov, a još tada se moglo načuti da je mlada voditeljka i modna dizajnerka u drugom stanju.

Ona je ove radosne vesti potvrdila nedavno i o ulozi koja je očekuje od tada govori otvoreno, dok se Đorđe tek sada oglasio i otkrio je kako se oseća.

Ovaj mladi bračni par je još na početku veze odlučio koja će im biti imena za decu.

– Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u poslednji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću ovog puta biti tajanstvena – rekla je snaja Novaka Đokovića.

Najmlađi Noletov brat trenutno radi na organizaciji turnira „Srpska open“, koji počinje 16. aprila i koji će biti baš u periodu kada se očekuje i proširenje njihove porodice.

– To će biti veoma izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je veoma bitan, ali porodica kad dođe to je naravno broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve je tu u tom nekom periodu će se desiti, tako da željno iščekujemo – rekao je nedavno Đorđe. Od svadbe je prošlo šest meseci, pa se porodice mladenaca već pripremaju novo, veliko slavlje kada će porodica Đoković postati bogatija za još jednog člana.

– Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Intuicija me ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju – rekla je Saška koja će porođaj obaviti u našoj prestonici.

saska

– Da, odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo mnogo mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, našla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo.

Izvor: story.rs