Stefan Karić odlučio da se sam preda policiji: Poznato zbog čega se krio do sada -Isplivali novi detalji slučaja

|

Bivši Zadrugar Stefan Karić i dalje se krije od policije, iako je i zvanično osunjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije, koja usled teških telesnih povreda čeka drugu operaciju u KC Vojvodine.

Do incidenta je došlo preksinoć u etno-selu Vrdnička kula na jednoj svadbi, gde je Šavija bila Karićeva pratilja. Starleta je sutradan otkrila da je prebijena i da ima teške telesne povrede i sve dokazala fotografijama. Iako Karićevo ime nije pomenula u izjavama za medije ni na mrežama kako ne bi ugrozila istragu, policija ga je zvanično osumnjičila.

Stefan je odbijao pozive novinara, nema ga ni na mrežama, a juče se, tokom čitavog dana, nije se čuo ni sa ocem Osmanom Karićem, koji je to potvrdio za domaće medije. Osman se tokom danas oglasio i otkrio da će Stefan sam otiću u policiju u pratnji advokata.

“Cele noći nisam spavao, nije mi dobro zbog svega što se dešava. Verujte mi, i dalje se nisam čuo sa Stefanom, ne mogu da ga dobijem od juče. Nemamo nikakav kontakt”, ispričao je Osman i dodao:

“Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će sutra otići u policiju u pratnji svog advokata kako bi dao izjavu, izjasnio se o ovom slučaju. Advokat mu je na odmoru zbog praznika, sutra se vraća, pa će zajedno otići u policijsku stanicu. To je sve što znam za sada, to je sve što su mi preneli njegovi drugovi”, poručio je Osman Karić.

Izvor: pink.rs