Stefan Buzurović zamenio Danijelu znatno starijom damom posle deset godina braka (FOTO)

|

Tri meseca poznanstva i 23 dana bilo je dovoljno da Stefan i Danijela Buzurović shvate da su rođeni jedno za drugo, te da bez razmišljanja stanu pred matičara i jedno drugom zakunu se na večnu ljubav.

U maju 2012. godine baš kada je najavljivan smak sveta, Buzurovići su se odlučili na veliki korak prkoseći proročanstvima i lošim prognozama, te sklopili građanski brak, a nakon nekoliko meseci i crkveni, a da li je to bila ispravna odluka, otkriva nam najnovija objava Stefana Buzurovića koju je bez zadrške podelio sa svojim virtuelnim prijateljima na društvenim mrežama.

Nakon 10 godina skladnog braka iz kojeg imaju dvoje dece, sina Nestora i ćerku Klaru kao i opšteg mišljenja koje vlada, a to je da popularni par važi za jedan od najzaljubljenijih samo jedan glumčev potez pokazao je da to sve zapravo i jeste tako.

Naime, posebnom aplikacijom koja uz pomoć umetničke inteligencije simulira starenje, a koja je inače postala viralni trend, poigrao se i popularni voditelj i glumac te na Instagramu podelio svoje “staračke fotografije”, a na kojima je naravno u društvu svoje lepše polovine.

Kako će oni izgledati za tridesetak godina nisu se libili da pokažu svetu, a posebno je zanimljiv opis ovih fotki koji jasno stavlja do znanja da u njihovom odnosu vlada harmonija, te da planiraju da zajedno dočekaju duboku starost.

– Neće mnogo proći, ovo će nam doći – napisao je Buzurović kojem je po svemu sudeći jedan život malo da ga provede pored svoje voljene.

Izvor: story.rs