Stanija ulazi u Zadrugu: Procureli detalji ugovora i honorar – Starleta spremna za suočavanje sa Kristijanom i bivšim dečkom

|

Iako se još uvek nije uselila na imanje u Šimanovcima, o Staniji Dobrojević dosta se priča u Zadruzi, naročito zbog njenog bivšeg dečka Marka na čiju lepotu su “pale” mnoge učesnice.

Stanija će navodno posle Nove godine ući u rijaliti Zadruga 6 i to kao specijalni gost. Ona će se tamo nakon sedam godina suočiti s nekadašnjim prijateljem Kristijanom Golubovićem, ali i bivšim dečkom. Kako otkriva izvor blizak starleti za Rijaliti plus, ona će za gostovanje u rijalitiju uzeti 50.000 evra, a plan joj je da pomrsi konce ostalim cimerima.

“Stanija nije ušla u Zadrugu na samom početku jer čeka da se rijaliti učesnici opuste, da pokažu prava lica, pa onda da ona uđe i pomrsi im konce. Ukoliko sve bude po planu, u Belu kuću će se useliti posle Nove godine kao specijalni gost”, rekao je gore pomenuti izvor, koji je zatim otkrio pojedinosti Stanijinog ugovora.

“Stanija je jedan od najstarijih rijaliti učesnika, veoma je tražena i narod voli da je gleda na televiziji. Upravo zbog toga, ponuđeni su joj posebni uslovi da bude deo rijalitija. Ona neće biti takmičar, već gost, i neće se boriti za prvo mesto s ostalim cimerima. Već je jednom bila pobednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mesto jer je svesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko meseci boravka u Zadruzi uzeće 50.000 evra”, zaključio je izvog blizak starleti.

Izvor: mondo.rs