Stanija u avionu sa mužem poznate starlete? Prošle godine Srbija je brujala o njegovoj prevari

|

Starleta Stanija Dobrojević ovih dana glavni lik skandala jer ju je učesnica “Elite” Aneli Ahmić okrivila da joj je preotela muža Asmina Durdžića.

Stanija je sinoć bila u emisiji “Amig Show” gde je otkrila da je raskinula sa Asminom. Ona je danas otišla u Kinu. Starleta je prvo odletela za Dohu, gde će sledećim letom ići dalje, a s njom u avionu je Petar Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, koji je u vanbračnj zajednici sa Aleksandrom Subotić. Na istom letu je i njegov rođeni brat.

Avion za Dohu u kom su i Stanija i Peca Vijagra, iz Beograda je poleteo danas u 13:32h, a svi se pitaju šta se krije iza ovog zagonetnog puta.

Povodom ove situacije oglasila se Stanija, i otkrila šta se desilo i otkud ona sa vanbračnim suprugom Aleksandre Subotić, svoje bivše rijaliti koleginice.

“Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam”, rekla je Stanija novinarima koji su je pozvali pre poletanja aviona, a potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu.

“Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa”, rekla je Stanija, a potom otkrila i da li je između nje i Asmina došlo do pomirenja posle njenog gostovanja kod Ognjena Amidžića.

“Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega”, zaključila je Stanija.

Izvor: kurir.rs