“Šta radi vetar?” – Voditeljka Hepi televizije usred emisije upotrebila narodski izraz i postala hit na mrežama (VIDEO)

|

Voditeljka jutarnjeg programa Hepi televizije, Kruna Una Mitrović je u programu uživo izgovorila glagol zbog kojeg je naročito privukla pažnju i postala hit na društvenim mrežama.

Naime, sudeći po reakcijama korisnika društvenih mreža publika je bila šokirana izrazom koji je upotrebila voditeljka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

“Šta radi vetar??? Voimjaoca!”, piše u jednoj objavi na Tviteru uz VIDEO SNIMAK kao dokaz da je voditeljka zaista izgovorila ovu reč.

U priloženom snimku se čuje kako voditeljka najavljuje uključenje sagovornika iz Novog Pazara.

“Mi sad idemo do Novog Pazara odakle nam se putem video linka javlja prof. dr Enver Međedović. Da vidimo kakva je situcaija sa snegom i olujnim vetrovima koji p1če sa svih strana. Nas sneg svake godine iznenadi…”, rekla je voditeljka i nastavila dalje sa najavom.

Tvit je pokrenuo lavinu komentara korisnika ove mreže koji su uglavnom bili šokirani zbog upotrebe ovog glagola te su polemisali o tome kako je voditeljka mogla da kaže.

“Moglo se reći: jak vetar, snazni vetrovi, olujni vetar… Duva iz svih pravaca”, stoji u prvom komentaru, dok u drugom piše:

“Ovaj izraz nisam čuo odavno ni na ulici. Ja ocu i majci ne bih to tako rekao”, napisao je jedan Tviteraš.

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da ovu reč ne treba izbacivati iz govora jer slikovito dočarava jačinu vetra. Nismo sigurni da li je komentar bio ironičan.

Izvor: kurir.rs