Srbin prozvao moderne žene: Nekad na ringlama supa i meso, sada podgrejane lazanje – Reakcija jedne devojke ga prizemljila

|

Često na društvenoj mreži Tviter osvanu zanimljivi statusi i mišljenja koji izazovu brojne komentare korisnika ove mreže. Takav je i ovaj tvit koji je postavio jedan Srbin, koji je o ženama pisao na zanimljiv način.

“Žena nekada – na jednoj ringli se kuva supa, na drugoj se prži meso, a iz rerne miriše pita sa jabukama. Sve miriše, pršti, uz osmeh grdi da se sve pojede. Žena sad – podgreva gotovu lazanju, uključuje turbo na aspiratoru i doživljava nervne slomove jer je prsnulo malo”, slikovito je opisao svoje viđenje tviteraš, nakon čega su usledili brojni komentari.

Korisnica koja se potpisuje kao “introvertna” imala je kratak i jasan komentar na ovu objavu: “Muškarac nekada – kuva mu baba, majka, sestra, žena, ćerka, snajka, unuka. Muškarac sada – kuva mu baba, majka, sestra, žena, ćerka, snajka, unuka”.

Mnogi tviteraši savetovali su autoru objave da se vrati u kameno doba, a jedna od žena reagovala je ovako:

„Žena danas ustane u 6, da bi stigla na posao u 8. U najboljem slučaju, završava do 17h. Nekad se ostaje duže. Uleće u špic. Kod kuće je za sat, sat i po. Dakle, već je pola 7. Dok jede, makar malo odmori sat, sat i po. Već je pola 9. I to je stanica ako je bez dece“.

Izvor: espreso.co.rs