Srbin potrošio 115.000 evra na Pejovićevom nastupu u Dubaiju: Pevač proslavio 52. rođendan, koleginice mu priredile iznenađenje

|

Aco Pejović održao je koncert u Dubaiju na kojem je proslavio 52. rođendan. On je od organizatora dobio tortu, a svećice s nje ugasio je nasred bine.

Koncert za koji se tražila karta više, a koji je pretio da bude otkazan zbog poplava, otkazanih letova, zaustavljenog saobraćaja, zahvaljujući vrhunskoj organizaciji ipak je održan, a kako je sam Aco rekao, bio je jedan od boljih u njegovoj karijeri.

Kako kaže organizator ovog spektakla Đorđe Pešić, koji godinama živi u Dubaiju i organizuje koncerte za naše ljude tamo, ovo je bio najteži i najzahtevniji projekat koji je, na sreću, uspešno realizovan.

“Aco je u Dubai došao nekoliko dana ranije i izbegao je zatvaranje aerodroma i potpuni kolaps grada koji je nastupio zbog nevremena. Njegovi muzičari nisu mogli da dolete direktnim letom iz Beograda, pa su išli preko Barselone i Abu Dabija. I to ne bi bilo strašno da im instrumenti, miksete i ostale neophodne stvari za nastup nisu ostale u Barseloni”, ispričao je Đorđe posle koncerta i rekao da se na kraju sve dobro završilo i da su našli druge instrumente u Dubaiju.

“Presrećan sam što vas vidim u ovolikom broju i što ste, uprkos poplavi, došli da mi ulepšate ovaj dan i sa mnom proslavite moj rođendan! Moji muzičari leteli su preko Španije, ali im je tamo ostala sva oprema. Da nije bilo ovog sjajnog momka koji je sve organizovao i našao nove instrumente, ništa od ovoga se ne bi desilo večeras. Ako nešto ne bude kako treba, praštajte”, rekao je Aco i dobio ogroman aplauz, a onda je krenuo da ređa svoje hitove do duboko u noć.

Posebno iznenađenje priredile su mu sestre Aradinović, Edita i Indi. One su se popele se na binu i otpevale nekoliko pesama. Iz VIP separea ovog noćnog kluba nastup je pratila i Pejovićeva supruga Bilja, ali i Bane Obradović, Ana Petrović i mnogi drugi.

Na ovom nastupu se desilo i nešto nesvakidašnje. Jedan gost, inače Srbin koji živi i radi u Dubaiju, je na koncertu potrošio čak 115.000 evra! On je cele noći naručivao najskuplja pića mnogima u klubu, pa je na kraju platio ogroman ceh.

Izvor: kurir.rs