Sportisti na proslavu poveli žene, ne zna se koja je lepša: Ceca održala emotivni govor pa zapevala Jokićevu omiljenu pesmu (FOTO)

|

Srpski košarkaši, zajedno sa našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem i basketašima, sinoć su proslavili velike uspehe u lokalu Nacionalna klasa, u Beogradu. Na slavlju je pevala Ceca Ražnatović, Saša Matić, Vlado Georgiev i Beogradski sindikat.

Većina sportista došla je u pratnji svojih lepših polovina. Među prvima je stigao Novak sa Jelenom, koja je blistala u uskoj haljini sa neobičnim dezenom.

Za njima su došli i Aleksa Avramović, sa suprugom Teodorom, koja je odabrala diskretan dekolte i crnu kombinaciju. Ona se inače u javnosti pojavljuje samo kada ima razloga.

Posle njih je, na iznenađenje mnogih, došao je i Nikola Jokić u pratnji supruge Natalije, koja je za ovu priliku odabrala u beli korset i elegantne pantalone.

Među poslednjima je stigao i Nemanja Nedović sa ženom, a lepa Mina malo nakon porođaja uspela je da vrati staru liniju, pa je ponosno prošetala u uskoj, crvenoj haljni. Ubrzo im se pridružio i Filip Petrušev sa devojkom, koja je zasenila sve crnom haljinom sa prorezima.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je emotivni govor posvećen sportistima:

“Dosta smo plakali večeras dok smo gledali ono okupljanje mase i Nole me je rasplakao i Boriša… Preemotivno je sve bilo i prelepo”, rekla je Ceca na početku, pa dodala:

“Mogu da kažem da mi je ogromna čast da budem sa našim šampionima, sa košarkašima, sa Noletom, sa svetskim zvezdama… Ja sam pevala kada su košarkaši u Indijanapolisu osvojili zlato, da Bog da vi u Parizu osvojili zlato, pa eto mene opet da vam pevam. Šta god da osvojite, ja sam uvek tu za sve vas. Krećemo odmah”, rekla je Ražnatovićka i zapevala omiljenu pesmu Nikole Jokića i njen najveći hit “Beograd”.

Izvor: telegraf.rs