Šokantan obrt u istrazi ubistva Saše iz Doboja: I ćerka pomagala u ubistvu oca? Evo šta je radila po nalogu majke

|

Neverovatan obrt nastupio je u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja ćerka privedena, a zatim i pritvorena zbog sumnje da je pomagala u izvršenju zločina.

Iz PU Doboj su se oglasili i naveli da su 31. januara uhapsili maloletno lice koji se sumnjiči da je izvršilo krivično delo Teško ubistvo iz člana 125. Krivičnog zakonika Republike Srpske, u vezi sa članom 37. “Saizvrlaštvo” istog zakona.

Kako navodi ATV reč je o starijoj od dve ćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom A. K. (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom D. L. (19) isplanirala i svirepo ubila supruga.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio meru pritvora.

”Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke”, navodi izvor blizak istrazi za ATV.

Podsetimo, Saša Kulišić ubijen je 30. januara, a njeogov telo pronađeno je u šumi blizu izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom a oči i usta su mu bili prekriveni selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je Sašina supruga A. K., dok se D. L. (19) tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Policija je pronašla dokaze koji ukazuju na to da je ubistvo bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lekovima napadnut u krevetu u svom domu. Osumnjičeni su ga tu vezali i ubacili ga u gepek iznajmljenog automobila, kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Izvor: telegraf.rs