Saška Veselinov objavila slike tromesečnog sina: Aleksandar je kopija strica Novaka (FOTO)

|

Sin Saške i Đorđa Đokovića stigao je na svet krajem marta, pa se danima slavilo u porodici dizajnerke i njenog izabranika, direktora Serbian Opena. Maleni dečak je plod velike ljubavi između njih, koji je emotivnu vezu započeo svega godinu dana od svadbenog veselja organizovanog u Crnoj Gori.

Svi dragi ljudi su prisustvovali činu venčanja na samoj plaži, a ubrzo je stigao i maleni Aleksandar koji je svim članovima porodice ukrao srce. Slike mališana iz porodilišta, uvijenog u ćebe, prekirvenog preko lica, osvanule su na svim naslovnim stranama, a među prvima, kada je on sa mamom stigao kući, u posetu mu je došao stric Novak, i brat od strica Stefan.

Mališan je sada već napunio tri meseca, lepo spava i ne muči mnogo mamu, koja se, baš zato što je on takav, prihvatila posla. Ona je otvorila i salon venčanica i sve oduševila izborom i modelima.

Sin Saške i Đorđa Đokovića je, dok su mama i tata na poslu, sa dadiljama ili bakama i dekama, hvala Bogu kuća je puna pa neko o njemu može da se brine, a toliko je miran da svi članovi porodice jedva čakaju da ga uzmu u naručje i poigraju se s njim.

O mališanu Saška ne govori mnogo, ali je jednom svojom objavom jasno stavila do znanja na koga je povukao Aleksandar. Ona je, naime, na svoj profil okačila fotografiju dečaka manekena ispod kojeg piše: “Prvorođeni sin je uvek muška verzija svoje majke”.

Ovim komentarom je sve slatko nasmejala, a svi su do daljnjeg ostali u neznanju kako to njen i Đoletov mališan izgleda. Da li liči na mamu, tatu ili pak strica Novaka kako se spekulisalo.

Izvor: story.rs