Smogao je snage za samo tri reči: Igor Jurić se oglasio na godišnjicu Tijanine smrti – Poruke podrške stižu i od poznatih i od nepoznatih

|

“Devet dugih godina”, ovim rečima iza kojih stoji neopisiva bol, oglasio se Igor Jurić, oca Tijane Jurić (15) koja je nestala 2014. godine.

Tijani Jurić (15) se izgubio svaki trag u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku, a posle 13 dana potrage nažalost epilog je bio tragičan. Pronađeno je Tijanino beživotno telo, a kako je kasnije utvrđeno nju je monstrum Dragan Đurić, mesar iz Surčina, udario kolima, silovao pa ubio.

Tijanin nestanak je podigao celu Srbiju na noge i njeno ubistvo je zauvek promenilo sve nas. Zahvaljujući borbi njenog oca i želji da se to nikada više nikome ne desi, donesen je Tijanin zakon.

Igor Jurić je danas objavio fotografiju svoje ćerke Tijane, uz potresnu poruku.

“Devet dugih godina…”, kratko je napisao Jurić.

Na objavi oca ubijene Tijane koja slama srca, ređali su se potresni komentari podrške, a među njima je i od bivše teniserke Jelene Dokić.

“Anđeo. Koliko života ste promenili prekrasni anđele i tvoj prekrasni tata” poručila je Jelena Dokić, ispod fotografije Tijane Jurić.

Prelepa, talentovana i vesela devojčica tragično je izgubila svoj život od ruke mesara Dragana Đurića koji se za gnusni zločin nikada nije pokajao. U zatvoru ga je posećivala jedino majka.

Izvor: espreso.co.rs