Sloboda Mićalović na premijeru došla u dijamantima: Zbog nakita vrednog 100.000 evra našla se na meti kritika

|

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je zablistala na crvenom tepihu, a pored njenog izgleda, ogromnu pažnju ali i kritike privukao je i nakit koji je glumica tom prilikom ponela.

Na premijeri filma “Jorgovani” u kojem igra glavnu žensku ulogu. Sloboda je oduševila sve prisutne svojom pojavom. Glumica je došla u pratnji supruga Vojina Ćetkovića i ponela na sebi nakit koji vredi više od 100.000 evra.

Glumica je za ovu posebnu priliku odabrala dijamante jednog poznatog brenda i to ogrlicu, minđuše i dva prstena. Najviše vredi oglica koja košta preko 30.000 evra.

Tvrdnje o vrednosti ogrlice koju je Sloboda nosila objavila je stranica koja se bavi nakitom. Nije poznato da li je glumica ovaj nakit kupila ili ga je samo iznajmila za potrebe premijere, kao što to rade brojne poznate ličnosti, najviše u Americi prilikom velikih događaja kakvi su dodela Oskara, Met Gala i slično.

Glumica se našla na meti kritika nakon što su objavljene cene nakita, jer je svojevremeno govorila da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh.

Izvor: alo.rs