Sloboda Mićalović izazvala gnev javnosti zbog izjave: Ne može da deli prostor sa ljudima “nižeg ranga”

|

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je izazvala veliki haos na društvenim mrežama gostujući u jednoj emisiji. Glumica inače nije poznata po skandalima ali zbog njene izjave na društvenim mrežama se poteglo pitanje o prepotentnosti.

Mnogi su njenu izjavu protumačili kao poniženje mnogih ljudi koji životnim staležom i obrazovanjem nisu u njenom rangu, te da ona sa takvim osobama ne bi mogla da provodi vreme u istoj prostoriji.

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama je isečen pa se ne zna na koga je Sloboda Mićalović tačno mislila, odnosno da li je nekog imenovala.

“Ne mogu taj koncept u mozgu da spojim, zašto bih ja sa nekom osobu, po mom išljenju, možda sam ja u krivu, ai ni po školovanju, ni po obrazovanju, ni po cenjenosti, svrsi postojanja, ne pripada tu, zašto bih ja delila prostor? Nažalost je to tako! Ali mislim da svi mi, gde ste vi intelektualci da dignete ruku, ali baš je došlo neko gadno vreme, gde moraš da zaćutiš”, rekla je Sloboda Mićalović na jednoj televiziji u emisiji.

Izvor: alo.rs