Slika iz stana u Beogradu na vodi zgrozila javnost: Pogledajte šta se krije iza fensi zidova – Tražili ste, gledajte (FOTO)

|

Društvenim mrežama šire se fotografije za koje se tvrdi da su iz stana iz Beograda na vodi. Umesto očekivanog luksuza za koji su vlasnici debelo platili, one zapravo pokazuju buđave vlažne zidove sa kojih se ljušti farba.

Fotografije su očekivano privukle veliku pažnju, pre svega jer ovo naselje u Beogradu važi za elitno, a cene kvadrata su među najskupljima u prestonici.

Kako to uvek biva, odmah nakon objave ovakvih fotografija, počeli su da se nižu komentari na ovu objavu.

“Pa kada je na vodi, sve je to normalno, tako treba… Ko je tamo kupio stan taj ima para i da ga sređuje svakih par meseci”, kaže jedan komentator.

“Sad bar znaju kakvi su zidovi bolnica i domova zdravlja po Srbiji”, nadovezuje se drugi Tviteraš.

“Pa voda im je sastavni deo naziva, temelja, enterijera. Tražili ste – gledajte”, napisao je jedan od korisnika pomenute društvene mreže.

DCIM102MEDIADJI_0377.JPG

“Kako da ti kažem, u mom stanu u BG bez H2O, građenom pre 30 i neku godinu, prva cev je pukla nakon 22 godine od useljenja. A zgrade nisu bile ekskluzivne, već one za široke narodne mase. Ovo u BgH2O je useljeno pre tri godine. Toliko o vrhunskom”, kaže jedan Beograđanin.

Kako kaže autor fotografije, u pitanju je peti sprat, a pretpostavka je da je pukla neka cevka u zidu i kapilarno se kroz ploču vlaga raširila dalje. Autor tvrdi i kako je to stan njegovog poznanika, za kog mu pritom nije jasno zašto ga je kupio.

Izvor: direktno.rs