Slavlje u domu Marije Kilibarde: Voditeljka objavila sliku na kojoj ga ljubi, a čestitke pljušte (FOTO)

|

Naša poznata voditeljka Marija Kilibarda već je skoro tri godine u skladnoj vezi sa Banetom Vučelićem, sinom naše glumice Ljiljane Dragutinović.

Ona ne objavljuje često fotografije sa njim na društvenim mrežama, ali sada je imala veliki razlog za to. Naime, Bane je slavio rođendan, a Marija je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj ga ljubi i javno mu čestitala.

– Najlepši moj, srećan mi tvoj rođendan – objavila je Marija tom prilikom, i sve iznenadila jer je otvoreno pokazala svoje emocije.

Inače, kada je voditeljka rešila da o vezi sa Vučelićem progovori javno, rekla je da je on u njen život ušao u pravom trenutku, unevši joj mir i spokoj.

– Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza – rekla je Marija svojevremeno.

Izvor: kurir.rs