Slavlje u domu Aleksandra i Tamare Vučić: Povod je veliki, a ipak mali, pogledajte prvu fotografiju (FOTO)

|

Prva dama Srbije Tamara Vučić veoma rado deli prelepe trenutke iz svog profesionalnog i privatnog života, a danas je imala najlepši povod da se oglasi na društvenim mrežama.

Danas je najveća sreća u domu predsednika Srbije Aleksandra Vučića – mali Vukan napunio je šest godina. Tamara je čestitala sinu rođendan i objavila emotivnu poruku na svom Instagram profilu, koja je raznežila sve.

“Moje Sunce, Mesec i zvezde rodio se na današnji dan pre šest godina. Lično je odlučio da malo požuri, pobrinuo se da pošalje šifrovanu poruku i…. pokrenuo čaroliju… Šta god da kažem, napišem može da zvuči patetično, a opet neće biti dovoljno da opiše sva divna osećanja koja me ispunjavaju od kada sam te upoznala, i pre nego što si se rodio. Srećan ti rođendan, oko moje!”, objavila je Tamara Vučić na svom Instagram profilu, uz slike analiza CTG-a pred porođaj i najnovije slike sa sinom.

Prva dama Srbije tek ponekad pokaže svog sina na društvenim mrežama, jer želi da očuva njegovu privatnost što je duže moguće. Vukana smo videli kako pomaže mami u kuhinji ili za vreme praznika, a posebnu pažnju privukao je poklon koji je mališan pripremio tati za njegov 53. rođendan. U pitanju je bila ukrašena drvena kutija i svi su ocenili da je Vukan izuzetno talentovan i kreativan dečak.

Izvor: story.rs