Slavlje do zore: Duško Tošić napravio rođendansku žurku za pamćenje – Iznenadićete se ko je sve došao (FOTO)

|

Fudbalski menadžer Duško Tošić juče je proslavio svoj 37. rođendan, i to je, nakon svega što ga je zadesilo početkom godine, prvi dan kada je mogao da se proslavi i opusti u društvu svojih prijatelja.

Suprug Jelene Karleuše odlučio je da provod ne bude u Beogradu, kako su svi očekivali, već je goste pozvao u rodni Zrenjanin. Veliki broj poznatih, pre svega Tošićevih kolega iz sveta fudbala, okupio se u jednom gradskom restoranu, gde je slavlje trajalo do sitnih sati.

Duškovo rođendansko slavlje uveličali su nekadašnji reprezentativci Miloš Krasić, Nenad Jestrović, Filip Đorđević, kapiten „Partizana“ Lazar Marković i njegov brat Filip, takođe fudbaler, kao i bivši napadač „Zvezde“ Andrija Kaluđerović i mnogi drugi.

Budući da je njegova supruga van zemlje, ali i da su u zategnutim odnosima, Jelenu Karleušu niko nije ni očekivao. Međutim, ono što je mnoge iznenadilo, jeste da je žurka prošla bez ijedne dame. Izgleda da je Tošić rešio da medijima ne da ni mrvu povoda da o njemu pišu u lošem kontekstu, pa je žurku organizovao samo za jači pol.

Izvor: hellomagazin.rs