Slavica Ćukteraš konačno pokazala ćerku Viktoriju: Nju je dobila u braku sa Vladom Avramovim (FOTO)

|

Nakon što je pre 6 godina postala majka, pevačica Slavica Ćukteraš donela je odluku da mezimicu što je duže moguće skrije od javnosti.

Nije želela da se njena naslednica provlači po štampi i portalima stoga je njenu intimu vešto svih ovih godina skrivala. Na pitanja kako izgleda ćerka Slavice Ćukteraš, javnost je ostala uskraćena, sve donedavno kada je estradna umetnica napravila izuzetak.

Slavica je uradila par fotografija i podelila sa pratiocima na “Instagramu” koliko je njena naslednica porasla i proslavila 6. rođendan. Na osnovu tih par kadrova moglo se zaključiti i da je pevačica za jedinicu napravila proslavu u igraonici, gde je ona ugostila sve svoje drugare iz vrtića, a dekoracija na torti otkrila je koji su slavljeničini afiniteti.

Ovaj potez Slavice mnoge je naveo da joj udele kompliment i prokomentarišu da je divna majka, spremna na sve za svoju princezu, što nije daleko od istine. Sa Viktorijinim ocem, a zarad njenog zdravog odrastanja ostala je nakon razvoda u dobrim odnosima, te je zajedničkim snagama odgajaju. Ćerka Slavice Ćukteraš srećna je devojčica, koja uživa u ljubavi oba roditelja.

Izvor: story.rs