Slađa Milošević ludo je volela 19 godina mlađeg – Zbog porodičnog nasilja završili su na sudu: Umetnica pretrpela traumu

|

Umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je Fonetu njena prijateljica Biljana Petrović. Slađana Milošević imala je tešku i čudnu životnu priču dokazuje i to da je ni loš izbor muškarca nije zaobišao.

Ona je doživela i porodično nasilje od svog partenera, koji je bio 19 godina mlađi, zbog čega je završila na sudu. Na zakazanom suđenju odbila je da svedoči protiv tadašnjeg partnera, koji se sumnjiči da je bio nasilan prema umetnici.

Incident, nakon kog je on uhapšen dogodio se u martu 2020. godine, a Treće osnovno tužilaštvo protiv njega je podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Slađana je tada povukla neočekivani potez kada je svoje prethodno svedočenje povukla i time onemogućila da se njeno svedočenje nadalje koristi na sudu, u svrhu dokazivanja partnerove krivice.

“Nažalost, svi znaju za aferu koju sam ja imala, ali poznato je da u mojoj porodici svi na ljubav čekaju po 30 godina, tako se nadam da će i sa mnom biti. Sve može u životu da se prevaziđe, ali izdaja ne. Ne odustajte nikada od ljubavi, ona je svuda oko nas”, poručila je ona tada.

Putem društvene mreže Instagram Slađana je delila njihove zajedničke trenutke. Da nisu imali problem sa tim da veza bude poznata javnosti, dokazuje i razmena njihovih poruka od 12. februara 2020. godine. Slađana Milošević iza sebe ima jednu “bračnu probu” koja je trajala nepuna 24 sata.

Izvor: espreso.co.rs