Skandal na svadbi u Valjevu: Matičarka tražila da se venčanje odloži zbog ponašanja kuma – Ovo je nečuveno

|

Sezona venčanja i svadbi u Srbiji je u punom jeku, i njih obeležavaju najrazličitije situacije i anegodte. Međutim, venčanje od proteklog vikenda u Valjevu zasigurno će se dugo prepričavati. Snimak sa ove svadbe obišao je internet, a pet minuta slave mladencima je ukrao ni manje ni više nego njihov kum.

Budući da se na našim veseljima uvek dobro popije, nekoliko čašica više popio je i kum koji je trebalo da venča mladence, kada su gosti rešili da ga pošalju kući, mladoženja nije dao.

Čovek je od količine popijenog alkohola jedva stajao na nogama, o hodanju nije bilo ni reči, pa su mu dva jača momka pomogla da dođe do oltara – nekako je i uspeo, “četvoronoške”.

Svatovi su bodrili kuma koji je bio u transu “Ajmo kume” i pozdravljali ga aplauzom. Matičarka, ugledavši pijanog kuma, ostala je frapirana i odmah predložila da se venčanje odloži, međutim to nije dolazilo u obzir.

Venčanje je počelo, doduše kuma su pridržavali, a mladenci su mu nisu zamerili i uz osmeh su ga izljubili – jer ipak kum nije dugme, mada dva su mu otpala sa košulje. Posle venčanja, kum je ipak napustio slavlje, a proslava je trajala do dugo u noć. Mladencima želimo puno sreće, a njihovo venčanje zasigurno će se dugo prepričavati. Kako je izgledalo venčanje možete pogledati OVDE.

Izvor: espreso.co.rs