Sin Vukan, baloni od sapunice i dobra knjiga: Ovako Tamara Vučić provodi vrele letnje dane (FOTO)

|

Volim toplo vreme, leto mi prija, rekla je supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić u jednom intervjuu i dodala da „svakom prija da se bar na kratko izmesti, promeni okruženje i atmosferu“. Vodeći se tim rečima, Vučićeva se obrela u jednom prirodnom ambijentu, odakle je pratiocima na Instagramu poslala nekoliko slika poput razglednica.

„Sijaj, zrači toplinom, budi lepota: budi leto. Gde god da si“, napisala je ispod fotografije.

Bekstvo, makar na kratko, u neku zelenu oazu može da se pretvori u terapiju za dušu i odmor za oči, a okolna priroda tada se nađe u ulozi spa-centra.

Sloboda, svežina, vazduh potpuno drugačiji od onog na užarenom gradskom asfaltu… Kao žena od stila za ovu priliku Tamara je odabrala i odgovarajuću odevnu kombinaciju – slamnati šešir da se sakrije od sunca i laganu belu haljinu sa bretelama i romantičnim detaljima.

Predah je potražila u jednom prijatnom kutku pod vedrim nebom, a društvo joj je pravio Mark Tven i njegova knjiga „Tajanstveni stranac“. Ovo delo slavnog američkog pisca je filozofsko i pomalo mračno.

U kasnijim popodnevnim satima atmosferu su ukrasili baloni od sapunice, za koje se pobrinuo Tamarin sin, pošto se njegovo ime pojavljuje u šaljivom potpisu „Vukan’s Bubble Company“.

Izvor: hellomagazin.rs