Sin Suzane Jovanović godinu dana nakon svadbe napustio porodični dom: Poznata pevačica u suzama, ne može da se pomiri sa tim

|

Sin i snaja Suzane Jovanović specifičan su i poseban mladi bračni par. Danijel i Tijana nisu ljubitelji pojvaljivanja u javnosti, daleko se klone medija, kad god i koliko god mogu. osim toga naučeni su na život sličan onome koji imaju pevačica i njen suprug Saša Popović, van posla.

Bivši direktor Granda i pevačica Suzana, obični su ljudi od krvi i mesa, kada se ugase kamere. U svom domu su jedno drugome supružnici, a deci posvećeni roditelji. Svoju ljubav i pažnju dali su ćerki Aleksandri i Suzaninom sinu Danijelu iz prvog braka, a istovremeno su se uspeli da ih drže daleko od medija.

Danijel je ostao u senci svojih poznatih roditelja svih ovih godina. Živeo je život tamo gde mu je najudobnije i najsigurnije, iza kamere, a tu na poslu je i upoznao svoju voljenu, šminkerku Tijanu, koja je takođe osoba iz senke. Snaja i sin Suzane Jovanović složili su se da nikada, nakon svadbe, kada su njihove venčane fotografije završile na naslovnicama magazina, neće dozvoliti da njihov privatni život dospe do štampe.

Ali na njihovu žalost, pošto oboje imaju društvene mreže, dešavalo se da poneka informacija iz njihovog života ipak procuri, pa je javnost skoro saznala da su Danijel i Tijana spakovali kofere i napustili Srbiju. Ovaj novopečeni bračni par otputovao je u Barselonu, na svoj treći medeni mesec, gde u potpunosti uživa u arhitekturi, lepoti ovoga grada, pa i jedno u drugome.

Izvor: story.rs