Severina razbesnela Hrvate zbog Mateja Periša: Njen potez zgrozio je sve – Pljušte negativni komentari

|

Splićanin Matej Periš nestao je 31. decembra u Beogradu nakon što je izašao iz kluba u kojem je bio sa društvom. Od tada traje potraga za njim, a u Beogradu je sve vreme njegov otac Nenad Periš koji iz dana u dana očekuje vesti o svom sinu.

Pevačica Severina Vučković, inače Matejeva sugrađanka, odlučila je da snimi spot na mestu gde je pre mesec i pod dana nestao momak iz Hrvatske. Severina je pre dva dana došla u Srbiju, kako bi snimila spot za svoju novu numeru. Od celog Beograda, pevačica je za lokaciju spota izabrala baš deo u kome je nestao Matej.

Na ovu vest ljudi iz Hrvatske su bili zgroženi, pa su negativni komentari pljuštali na društvenim mrežama:

“Sad ću otvoreno, ove me je čisto sramota što je iz Hrvatske. Dno dna je ovo što je napravila, nakon što joj je sugrađanin nestao, a bio je ovde. Ona dođe ovde da se zabavlja i snima. Ne znam šta reći… Nema ta obraza i morala, a lažno priča da ima. Ostani tamo napokon i više se ne vraćaj. Tamo je tvoj pravi dom i otadžbina”, napisao je jedan komentator iz Hrvatske.

Neki su pak mišljenja da je Severina ovo uradila namerno kako bi sebi napravila reklamu.

“Opet ona po onome da je i loš PR dobar za karijeru. Ne razumem je, naizgled je inteligentna osoba, ali stalno vuče sulude poteze, i na privatnom i na poslovnom planu. Ko neki poremećaj ličnosti”, pisalo je u drugom komentaru.

Izvor: informer.rs