Sestra Vedrane Rudan prvi put u javnosti: “Njenu sliku držim na frižideru” – Književnica otkrila recept za uspeh

|

Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan juče je održala promociju svoje knjige, a na samom početku promocije, pozdravlje je gromoglasnim aplauzom. Među prisutnima je bila i Vedranina sestra Meli kojoj se književnica posebno obratila:

“Svakako moram da se zahvalim svojoj sestri Meli, koja je moja velika inspiracija. Njenu sliku držim na frižideru. Veliki aplauz za Melu”, rekla je Vedrana.

Vedranu je posebno ganula podrška predstavnika iz Palestine, koja joj je izmamila suze.

“Velika mi je čast i zaista sam do suza dirnuta što su tu sa nama i predstavnici iz ambasade Palestine. Hvala vam. U mom ste srcu, u srcu moje dece, i u srcu svih mojih prijatelja i srcu svih ljudi dobre volje, koji gledaju ovaj masakr. Mi to nećemo zaboraviti. Mi smo na vašoj strani”, poručila im je književnica.

Rudanova je na promociji otkrila i kako se nosi sa negativnim komentarima, pa otkrila tajnu svog uspeha.

“Hejterima ne odgovaram, osim ako se ne potpišu imenom i prezimenom. Ključ moga uspeha je što se meni živo j*be šta vi o meni mislite. Ni za koga me nije briga, onda sam kao ptica slobodna. Ja lupetam koješta, mnogi će reći: “Baba, šta s*reš?” Mene je briga. Lupetam, meni je super, vama je super i šta me briga”, rekla je Vedrana u svom stilu, pa poentirala:

“Recept za uspeh – idi kroz život i svaki dan sebi pet puta ponovi: “J*be mi se”.

Izvor: espreso.co.rs