Sestra Duška Tošića bez ustručavanja pokazala šta misli o snaji Jeleni: “Ko ne poštuje mog brata…”

|

Nekada su Jelena Karleuša i njena zaova Katarina bile bliske, posećivale su se i letovale zajedno, ali ti dani su izgleda prošlost. Otkako su krenule glasine da se Duško Tošić razvodi od Jelene Karleuše, njegova rođena sestra Katarina prestala je da prati snaju na Instagramu. Ipak, zajedničke fotografije su tu.

Katarina je nedavno organizovala rođendansko slavlje za svoju ćerku Anju, a Atina i Nika su joj pomagale dok je gasila svećice na torti, dok Jelena nije bila prisutna na žurci.

Sestra Duška Tošića jako je ponosna na brata, ali i na njegove ćerke, pa se na njenom profilu mogu videti snimci sa Atininih modnih revija, a pored skoro svake fotografije mlađe Nike može se pročitati komentar da je tetkina kopija.

Katarina sa suprugom i ćerkom živi u Zrenjaninu i zajedno sa bratom Duškom brine o majci Nikoleti, a mediji često pišu da je ona jedna od retkih osoba u koju Duško Tošić ima puno poverenje. Godinama je bila vrlo bliska i sa Jelenom, često je odlazila na njene nastupe, pevačica joj je poveravala decu na čuvanje, a kada se Katarina udavala, organizovala joj je svadbu za pamćenje.

Upućeni u porodičnu situaciju tvrdili su da, ako postoji šansa da se Duško i Jelena pomire, to će se desiti zahvaljujući njegovoj sestri koja ih je oboje podržavala. Međutim, sudeći po poslednjem Katarininom potezu, izgleda da više nije tako.

Izvor: hellomagazin.rs