Sergej Trifunović sutra na saslušanju: Više tužilaštvo mu odredilo zadržavanje od 48 sati – Sutra pada odluka o pritvoru

|

Glumac Sergej Trifunović, koji je uhapšen sinoć pošto je kod njega pronađeno pet grama mar1huane, sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je Kurir pisao, Trifunoviću je određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva a sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno 40 paketića iste supstance mase ukupno oko 70 grama.

“Po iseku zadržavanja do 48 sati, osumnjičeni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Posle saslušanja tužilac će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor do 30 dana”, otkrio je sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom V. A. koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu drogom.

“Patrola je uočila da je u toku primopredaja dr0ge. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je osumnjičen kao prodavac a Sergej Trifunović kao kupac”, ispričao je izvor Kurira i dodao:

“Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića sa oko 70 grama mar1huane”.

Izvor: kurir.rs