Seka Aleksić doživela nezgodu na skijanju: Fanovi zabrinuti – Pevačica se oglasila i otkrila detalje

|

Folk pevačica Seka Aleksić sa porodicom tradicionalno je otišla na Kopaonik kako bi uživala u zimskim čarolijama. Godinama unazad Seka ugrabi nekoliko slobodnih dana kako bi sa sinovima i suprugom bila na zimovanju. Jakov i Jovan su već strastveni skijaši poput njihove mame, a ove godine društvo im pravi i Sekin prijatelj i saradnik Stanislav Zakić.

On kao i uvek zabeleži svaki zanimljivi trenutak folk pevačice, pa je tako bilo i sada. Naime, na TikToku osvanuo je snimak kako je Seka Aleksić pala sa skija. Pevačica je na snimku želela da pokaže kako je vična u zimskom sportu, a sve je išlo po planu dok nije krenula da se zaustavlja, kada je došlo do peha, te je pevačica završila ležeći na snegu.

Seka je pala „kao sveća“, a zatim krenula da se smeje. Ovaj video nasmejao je mnoge, te su komentari u vidu pohvala na račun njene opuštenosti i prirodnosti samo ređali. Fotografije pomenutog pada Seka je okačila i na društvenu mrežu Instagram uz šaljiv opis:

“Nekad je i padanje dobro, ako ima ko da vas lepo slika”, napisala je ona.

Iako su se njeni fanovi zabrinuli kada su videli da je Seka Aleksić pala sa skija, razloga za brigu nema. Pevačica uživa u zimskim čarolijama a padovi su sastavni deo skijanja.

Izvor: svet-scandal.rs