Saša Vidić ostavio pismo: Zaplakaćete kada vidite kome ide nasledstvo modnog kreatora – Pokazao humanost na delu

|

Modni kreator i stilista Saša Vidić napustio nas je u 52. godini, a tragična vest je jako iznenadila i potresla javnost, budući da mnogi nisu ni znali da je bolestan jer on od nikog nije tražio pomoć.

Od porodice je imao tetku Dragicu, brata Igora i sestre Aleksandru i Maju, ali čini se da će većina nasledstva otići nekom kome je možda ono i potrebnije.

„Saša je ostavio pismo u kome sve nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare svoj san“, otkriva izvor blizak Vidiću, prenosi Kurir.

„Prodavao je svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru, a odatle da krene sa poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina. Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, ostavio je poruka da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući mladi kreatori”, završava gore navedeni izvor.

Nema sumnje da je Saša ovim humanim gestom pokazao kakav je zapravo bio čovek. Britkog jezika, ali, po svemu sudeći iskren i velikog srca.

Izvor: nova.rs