Saša Joksimović se oglasio nakon razvoda: “Nemoj se osećati tužno ako te neko odbaci” – Isplivali novi detalji

|

Glumac Saša Joksimović i njegova supruga producentkinja Nevena razvode se posle 22 godine braka, a ova vest za mnoge je bila veliko iznenađenje, budući da je glumac uvek isticao da su on i Nevena u skladnom braku i da ništa ne može da im pomuti sreću.

Ipak, ljubavi je došao kraj, što je Saša juče objavio u vidu saopštenja na svom Instagram profilu, a sada se opet oglasio.

“Nemoj se osećati tužno ako te neko ignoriše ili odbaci. Ljudi obično ignorišu skupe stvari jer ih ne mogu priuštiti”, napisao je Joksimović, pa dodao još jednu poruku.

“Uvek budite ekskluzivni. Moraš da budeš i ti ekskluzivna da bih mogao da te hipnotišem i volim. A znaš da jesi”, stoji u drugoj Sašinoj objavi, a ove reči privukle su mnogo pažnje s obzirom na to da njegovi pratioci pretpostavljaju da su upućene njegovoj, sada već bivšoj, supruzi.

Nevena i Saša zavoleli su se tokom srednje škole, a u petoj godini veze imali su krizu, tokom koje su se na 13 meseci rastali.

“Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna”, ispričala je Nevena jednom prilikom za magazin “Gloria” i dodala:

“Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno”, rekla je svojevreemeno Nevena.

Nekadašnji supružnici imaju četrnaestogodišnjeg sina Iliju, a pre tri godine Nevena je drugi put ostala trudna, ali je tada, nažalost, izgubila bebu.

Izvor: kurir.rs