Sanja Stanković priznala da je venčanje bilo lažno: Rodbina je psovala, Matora plakala: Voditeljka se sada ovako “pere”

|

Voditeljka i bivša rijaliti zvezda, Sanja Stanković, priznala je da njeno “venčanje” nije bilo pravo. Sanja je u emisiji “Ne gledam ti ja to” koja se emituje na RED televiziji priznala da se zapravo nije udala, već da je sve bila samo reklama za jednu hacijendu.

“Svi ljudi koji su bili tamo su njihove zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje da napravimo gužvu. Ja sam zaštitno lice ove kampanje, to sam zaboravila da kažem. Moj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i venčanja. Gostima se svidelo, mi smo snimali, ja sam delila na svom Instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda. Mladoženja je od vlasnikove devojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem. Najveći problem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do poslednjeg kolena. Zvala je rodbina: “Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?”. Majke je dobila nervni slom. Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslala komentare. Malo sam bila svesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lepo smo se proveli” , ispričala je Sanja i dodala:

“Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima pomogla u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvredila i slagala. Dobila sam lepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu poželeli. Hteli su čak i koverte da šalju. Nisam mogla da sačekam, jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do poslednjeg kolena, nema šta mi nije rekla”, objasnila je voditeljka u emisiji “Ne gledam ti ja to”.

Voditeljka Ivana Šopić unela je ovu informaciju i u “Zadrugu”, kada je Jovani Tomić Matoroj, inače Sanjinoj bivšoj, prenela da se Stankovićeva hipotetički udala.

“Ja Matoru vrlo dobro poznajem, družim se sa njom, ovde sam sa njom proživljavala njene slomove i to je sve naravno bilo zbog jedne osobe koja se juče udala, hipotetički”, rekla je Ivana, na šta Jovana nije mogla da sakrije iznenađenje i počela je da plače.

“Čudan je osećaj. Ne plačem sada zato što mi je krivo, nego zato što je meni to bila želja da uradim sa njom. Sad posle svega, da sam ostala sa njom, to bi se desilo, želele smo dete i to joj želim sa mužem i čestitam joj od srca”, rekla je Tomićeva kojoj će kada sazna informaciju da je venčanje bilo lažno, laknuti.

Izvor: telegraf.rs