Sanja Kužet napušta Zvezde Granda: “Neću tu ostati do penzije” – Progovorila o Ceci i sukobima u žiriju

|

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Sanja Kužet u nedavnom intervjuu govorila je o poslu, osvrnula se na rad članova žirija, ali i na svoju dalju karijeru, pa nagovestila moguć odlazak sa trenutne pozicije.

Mnogi se gledajući emisiju zapitaju kako je voditeljki u situacijama kada se žiri posvađa, a Sanja otkriva:

“Sada sam navikla na to. Naravno da nije bilo prijatno u početku. Kada dovedete tako jake persone u tako gledan šou program prosto ne možete da očekujete uvek slaganja. Ja to sve gledam kroz posao. Ja se trudim da svojim izrazom lica i govorom tela te požare između njih gasim. Posebno kada su pored mene kandidati, tada imam potrebu da ih zaštitim u svakom smislu”, rekla je Sanja Kužet, pa otkrila da li razmišlja o promeni posla i u kom pravcu bi volela da se razvija njena karijera.

“To ću vam reći kada za to bude došlo vreme. Smatram da se lepe stvari ne mogu sakriti. Ja sam jedna od onih osoba koja prvo želi da skoči pa da kaže hop ne bih trčala pred rudu i izletala se. Tu sam gde sam ali svakako ne mislim da sam bacila sidro i da odatle treba da odem u penziju to je sigurno”, nagovestila je Sanja.

Budući da je dosta ljudi pita da li su sukobi u žiriju namešteni, Sanja je otkrila istinu, pa se osvrnula na Cecin rad:

“Nema nikakvih nameštaljki. Sve je onako kako vidite, svako reaguje intinuitivno u datom trenutku i to je nešto što čini posebnost u ovoj emisiji. Što se tiče Cece, smatram da je toliko posvećen mentor, da se toliko brine i bori za svoje kandidate što je apsolutno za svaku pohvalu”, kaže Sanja Kužet.

Izvor: blic.rs