Sanelu Šaulić nazivaju najzgodnijom srpskom bakom: Porodičnu idilu sa poznatim fudbalerom skriva daleko od očiju javnosti

|

Iako se njeno ime često spominje u medijima, zbog supruga, roditelja, sestre i brata, Sanela Šaulić nikada nije dala svoj intervju. Ona veoma ceni privatnost, čak do te mere da nema ni profil na društvenim mrežama.

Sanela Šaulić, najstarija Šabanova naslednica, rođena je 21. februara 1975, tri godine pre sestre Ilde, koja je krenula očevim stopama. Dobile su brata Mihajla, sa kojim su veoma bliske, pa je cela porodica Šaulić uvek negovala harmonične porodične odnose.

Sanela se udavala dva puta i oba puta je svoju sreću tražila među fudbalerima. Njen prvi muž bio je Ivan Adžić, sa kojim ima sina Luku (24), koji se i sam opredelio za fudbal. Pošto se Luka oženio mlad, dobio je ćerku Lanu, pa je Sanela Šaulić postala je baka u svojim četrdesetim godinama.

Sa prvim suprugom je, i to ne samo ona, već čitava porodica Šaulić, i dalje u fenomenalnim odnosima. Ivan Adžić je čak sa svojom drugom izabranicom Lidijom bio među zvanicama na svadbenom veselju Mihajla i Marine Šaulić.

2013.godine se Sanela udala po drugi put, i to za Zorana Batu Mirkovića, sa kojim je dobila ćerku Unu.

‒ Podržavao sam uvek ono što rade moja deca, tako da sam sa radošću i srećom prihvatio Sanelinu odluku da se uda ponovo. Mnogo nam je drago što će nam podariti i jedno unuče. Lično bih voleo da bude devojčica, jer unuka već imamo. Nadam se i priželjkujem devojčicu ‒ rekao je Šaban Šaulić u maju 2013, kada su se venčali Sanela i Bata.

Nema Sanelinih izjava u medijima, ali su tu mnoge fotografije koje svedoče da je lepa žena od stila.

Izvor: hellomagazin.rs