Samo što je dobila četvrto dete, krenule priče o razvodu: Slika otkriva pravu istinu o braku Jelene bin Drai sa bogatim šeikom

|

Jelena Jakovljević bin Drai već 14 godina je u skladnom braku sa sinom jednog od najbogatijih ljudi u arapskom svetu. Par ima četvoro dece, poslednje je stiglo prošlog jula, oboje su vrlo uspešni i posvećeni karijeri, ali i zaljubljeni kao prvog dana.

I pored svega toga, u poslednje vreme se šuška da je to samo bajka iz „Hiljadu i jedne noći“. Jer, Saida i nekadašnju mis Srbije odavno nismo videli zajedno.

Jelena je u maju skromno proslavila 43. rođendan na salašu u Vojvodini, ali njen suprug zbog poslovnih obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, što je odmah pokrenulo priče o razvodu. Umesto njega, društvo su joj pravili prijatelji Dana Karić i njen muž Nikola Stojilković, koji deo godine provode u Dubaiju.

Ipak, nedavno objavljena fotografija na Instagramu, na kojoj vidimo i Jelenu i Saida nasmejane i srećne pokazuje da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Izvor: hellomagazin.rs