Anđelini roditelji postavili ultimatum, ćerka im ukaljala obraz!: “Samo pod ovim uslovom možeš da budeš sa Zvezdanom!”

|

Iako su mnogi očekivali da će sa porodicom provesti barem nekoliko dana, Anđela Đuričić se u Beograd vratila nakon nepuna 24 sata.

Bivša zadrugarka je u sredu otputovala kod porodice u Đenoviće. To je učinila 11 dana nakon diskvalifikacije iz Zadruge, odnosno devet meseci, koliko je ukupno bila u rijalitiju.

Iako su svi očekivali da će sa porodicom provesti barem nekoliko dana, ona se u Beograd kod svog dečka vratila nakon nepuna 24 sata.

Novinari su se uputili do Anđeline kuće, ali kada su stigli tamo – ona već krenula nazad za Srbiju. Ispred kuće bili su njeni otac i brat. Kada su pozvonili na vrata, niko nije otvarao.

Tanka je linija od sramote, stida i ograđivanja od ćerke i njenih postupaka do prihvatanja situacije i njenog izbora emotivnog partnera linija.

Ovako bi se mogao opisati trenutni odnos Anđele Duričić i njenih roditelja. Uprkos njenom strahu, njihov susret je protekao u miru i slozi.

– Anđela je strepela od toga šta će joj roditelji, a pre svega otac reći, zbog njenog nedoličnog ponašanja, ulazak u vezu s tada zauzetim Zvezdanom zbog čega je dobila epitet najomraženije ljubavnice. Bojala se osude, odbacivanja, neprihvatanja, ali su joj oni, svesni emocija koje gaji prema Slavniću i svega onog što je zbog njega uradila, dali blagoslov, samo pod jednim uslovom. Otac joj je rekao da, ako Zvezdan ima ozbiljne namere prema njoj, mora da dođe i isprosi njenu ruku od njega – rekao je izvor blizak Đuričićima.

Kako je još rekao izvor, oni smatraju da će ih okolina prihvatiti, a da će se Anđelina sramota zaboraviti ako joj Zvezdan Slavnić i zvanično postane suprug.

– Drago im je što je njihovu naslednicu Zvezdanov otac, Moka Slavnić, prihvatio kao svoje dete, pa žele da uzvrate na isti način i ne protive se toj ljubavi, ali su joj dali rok da vezu ozvaniči te da prirede veridbu kako tradicija nalaže – rekao je izvor.

Anđelin telefon je bio nedotupan, ali se oglasila se na Instagramu, gde je potvrdila da je sa roditeljima izgladila sve nesuglasice.

– Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano – rekla je Anđela.

Izvor: kurir.rs