Sada je jasno zašto Sanja Kužet krije supruga od očiju javnosti: Nemanja se pojavio na njenoj promociji i oduševio izgledom

|

Voditeljka Sanja Kužet nedavno se upustila u novi biznis. Radi se o proizvodnji i prodaji napitaka uz pomoć kojih održava savršenu liniju. Sanja je pre oko nedelju dana održala promociju svojih proizvoda, a kao podrška se pojavio i njen drugi suprug koga javnost nema prilike da vidi često.

Sanjin suprug, Nemanja Živojinović je direktor marketinga jedne auto-kompanije. Ne voli da se eksponira i beži od kamera, a za to ima dobar razlog. Supružnici su odavno odlučili da razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja retko pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

Iako nerado govori o braku, jednom prilikom voditeljka je otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

“Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari”, ispričala je Sanja jednom prilikom.

Izvor: hellomagazin.rs