Sada ima posao iz snova, a ministar otkrio šta se desilo pre nego što je upoznao – ova zgodna plavuša je žena Gorana Vesića

|

Ministar građevinarstva Goran Vesić godinama je u braku sa suprugom Vanjom, koju je upoznao na jednom seminaru. Političaru su došle emocije odmah, a veza počinje kada joj je poslao buket cveća i kartu za pozorište.

“Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo “Hamleta”. U svakom slučaju, bilo je “To be or not to be” (“Biti il’ ne biti”). Na kraju je ispalo “to be”, kaže Goran i priznaje da su nekad i devojke morale da naprave prvi korak.

“Pre nego što sam upoznao suprugu, izlazio sam sa jednom devojkom. Izašli smo najpre u pozorište, pa onda u bioskop… I posle tri-četiri takva izlaska, kaže ona meni: ‘Kupila sam ti poklon’. Uzela mi je jednu šolju sa porukom koja je glasila: “Just do it” (“Uradi to”). Poruka je bila jasna…”, ispričao je svojevremeno Vesić.

Vesićeva supruga radi kao direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije, a prethodno je dugo radila na sličnoj poziciji u “Crvenoj zvezdi“. Diplomirala je sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće.

Ona je u jednom od malobrojnih intervjua ispričala šta Crvena zvezda predstavlja u njenom životu.

“Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači Zvezde, a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled“, izjavila je Kostić.

Izvor: mondo.rs