Sa sinom je u lošim odnosima, ali unuku obožava: Lana Gvozdenović prvi put u javnosti sa bakom Snežanom (FOTO)

|

Snežana Đurišić baka je četvoro unučića. Dvoje joj je rodila ćerka Maja, drugo dvoje podario joj je sin Marko Gvozdenović, poznat po burnoj prošlosti i jako lošem odnosu sa pevačicom. Uprkos tome što joj je sin bio u zatvoru i važi za problematičnog muškarca, Snežana ima mnogo drugih razloga da bude srećna majka, pa i baka.

Unuka Snežane Đurišić, Lana Gvozdenović ima posebno mesto u bakinom srcu i neko ko je po svim lepim osobinama najviše podseća na njenog sina iz perioda mladosti i bezbrižnosti. Snežana i Lana jako su bliske, svakodnevno se čuju i viđaju, a pevačica svoju unuku voli da povede i u inostranstvo kada gostuje te tada preko dana odlaze u šoping i obilaze grad.

Unuka Snežane Đurišić praznične dane provodi sa bakom na zimovanju. Lana uči da skija i odlično se snalazi u tome, po čemu je najverovatnije na oca, koji je ranijh godina voleo ovaj sport. Pevačica se pratiocima pohvalila kakvu naslednicu ima i šta sve ona zna uz jedno kratko “Moja Lana. Bravo”.

Nema sumnje da baka i unuka uživaju u zajedničkom zimovanju, a za sada nije poznato da li im još neko pravi društvo i da li je pevačica sa sinom uspela da izgladi odnose.

Izvor: story.rs