Rođendanska proslava Žike Jakšića otkrila tajnu o pomirenju sa Dajanom: Sve joj je plaćao i ispunjavao sve hirove

|

Odnos Žike Jakšića i Dajane Paunović javnost je komentarisala dugo kao jedan od primera kako bivši supružnici mogu da funkcionišu nakon razvoda, međutim nešto se promenilo.

Voditelj i producent emisije “Nikad nije kasno” u društvu brojnih prijatelja proslavio je 58. rođendan.

U jednom restoranu, Žika je da bi proslavio okupio pola estrade. Među zvanicama našli su se Sanja Vučić, Ivana Dudić, Aco Pejović, Željko Samardžić, Dragan Bjelogrlić, Aleksandra Prijović i mnogi drugi. Atmosfera je bila odlična.

Žika je sa spektakularne torte, ukrašene njegovim fotografijama iz emisije “Nikad nije kasno” oduvao svećice i do kraja večeri nije skidao osmeh sa lica.

Ipak, ova proslava otvorila je još jednom pitanje odnosa Žike Jakšića i Dajane Paunović, koji su nekoliko puta u javnosti isticali da imaju besprekoran odnos nakon razvoda. Međutim, Dajana se nije pojavila na Žikinoje rođendanskoj proslavi i tim postpupkom mnoge navela da se zapitaju da li je baš sve idilično, kao što bračni supružnici tvrde.

Podsetimo, pisalo se da se bivši supružnici odlično slažu, da je kod njih sve u najboljem redu, a Žika je svojoj bivšoj supruzi čak platio renoviranje stana u kome ona živi sa njihovim sinom Dušanom. Dajana je poželela da promeni nekoliko detalja, krečenjem i novim bojama osveži zidove, ali i kupi novi nameštaj za dnevnu sobu. Za ovaj projekat producent je izdvojio 10.000 evra i Dajani ispunio svaki hir pri menjanju enterijera.

Izvor: kurir.rs