Roditelji Ace Sofronijevića blistaju od ponosa – Harmonikaš fotografijom objavio radosne vesti

|

Harmonikaš Aca Sofronijević već nekoliko meseci je u srećnoj vezi sa voditeljkom “Granda” Sanjom Ćulibrk. Javnost nestrpljivo čeka vesti o njihovom venčanju, a dok se to ne dogodi uživanje sa porodicom i letnji odmor su prioritet.

Roditelji Ace Sofronijevića Milena i Radovan njegov najveći oslonac u životu, a da su mu bivali vetar u leđa harmonikaš je oduvek ponosno naglašavao.

“Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima, tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča. Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe”, rekao je Aca svojevremeno.

Kao dokaz da ume da ceni sve što su roditelji uložili u njega, harmonikaš se svim silama trudio da to opravda.

“Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio. Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati”, ispričao je Sofra, a sad je jednim gestom iznenadio svoje roditelje, što je oduševio i njegove pratioce na Instagramu.

“Evo posle 30 godina idemo na more zajedno mi Sofronijevići”, napisao je Aca uz zajedničku fotografiju iz auta, što je izazvalo nekoliko hiljada lajkova i komentara.

Izvor: hellomagazin.rs