Rodići imaju novi biznis: Na otvaranju se pojavila i trudna Bogdana – Deo odevne kombinacije pozajmila od Cece i Anastasije

|

Vredna porodica Rodić iz Titela dugi niz godina je poznata po uzgoju i prodaji pilića na veliko i malo. Međutim, otkad su njihove ćerke Bogdana i Bojana stupile u brak sa sinovima poznatih pevačica, i šira javnost je čula za njih.

Ni lepe ćerke ne zaostaju za vrednim roditeljima, te je njihova starija ćerka Nataša, koja je odlučila da pokrene sopstveni biznis. Naime, ona je otvorila restoran brze hrane, „Gorilla“.

Otvaranju je osim porodice Rodić prisustvovala i Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića. Bogdana je bila vidno raspoložena, a čini se da je u trudnoći lepša nego ikada.

Ono što je svima upalo u oči jeste da se Bogdana pojavila u čizmama i sa torbicom koju su pre nje nosile Ceca i Anastasija. Ovo je očigledan dokaz da se Bogdana odlično slaže sa svekrvom i zaovom.

Otvaranju Natašinog restorana jedino nije prisustvovala Bojana, koja se nedavno porodila, pa su je verovatno obaveze oko bebe sprečile da dođe. Međutim, zet Mirko je na Instagramu izreklamirao restoran Nataše Rodić.

Izvor: svet-scandal.rs