Rešena situacija u Nemačkoj, evo kako se oseća Tea Tairović – pravdala se policiji odakle joj 70.000 evra, ali to nije razlog ptivođenja

|

Pevačica Tea Tairović provedena je na aerodromu u Hamburgu u ranim jutarnjim satima zajedno sa još nekoliko muzičara.

Pevačicu je privela finansijska policija, jer je navodno kod sebe imala oko 70.000 evra, a pored nje, privedeno je nekoliko njenih kolega.

“Radila je u Bugarskoj i novac koji je dobila za bakšiš ponela je sa sobom u Nemačku, misleći da kupi sebi nešto u šopingu jer radila 2 dana, petak i subotu u Hanoveru i Hamburgu”, saznali smo od izvora šta je navodno Tea Tairović rekla policiji na aerodromu.

Kako se spekuliše, postoji mogućnost da pevačici bude izrečena zabrana ulaska u Nemačkoj do daljnjeg, kao i njenim kolegama, koje su se našli na spisku privedenih.

Kako je rekao njen menadžer Nikola Bridžis, ona je prevashodno privedena zbog prekoračenja boravka u Šengenskoj zoni i da nema nikakve veze sa finansijama.

Tea Tairović, koja je rano jutros pritvorena na aerodromu u Hamburgu, puštena je posle nekoliko sati ispitivanja, ovo je potvrdio njen menadžer.

“Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok”, rekao je menadžer.

Izvor: kurir.rs