Razvodi se Đanijev sin? Snajka izbrisala prezime i slike sa mreža – Oglasila se Slađa i otkrila o čemu se radi

|

U medijima je danas kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se Đanijev sin, Marko Trajković i njegova supruga Minja navodno razvode. Njegova majka Slađa bila je iznenađena pitanjem novinara da li je braku njenog sina došao kraj.

“Razvod? Ne znam ništa o tome, imam prečeg posla!”, odgovorila je Slađa, a kada joj je predočeno da su se njen sin i snajka otpratili sa društvenih mreža, kao i da je ona obrisala sve zajedničke fotografije, kao i prezime, bila je zbunjena:

“Zajedničke fotografije obrisala… Ne znam, bilo je priče da ima problema sa Instagramom. Sad ću da vidim šta je to”, rekla je Slađa.

Inače, par je dodatno podgrejao sumnje o razvodu nakon što je Minja sa društvene mreže Instagram obrisala sve zajedničke fotografije sa Markom, ali i uklonila prezime Trajković.

Minja i Marko Trajković venčali su se 16. decembra 2021. godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac. Crkveno venčanje obavljeno je 15. maja 2023. godine u Hramu Svetog Save. Par je pre dve godine dobio prvo dete, a u oktobru prošle godine drugo.

Izvor: alo.rs