Razveo se pa priznao “aferu” sa Milicom Todorović: Pevač iz Zvezda Granda čitavu deceniju ćutao o tome

|

O ljubavnom životu pevačice Milice Todorović već danima ne prestaje da se priča. Nakon što je potvrdila da je uplovila u novu vezu i novog izabranika predstavila javnosti na rođendanu Žike Jakšića, mediji bruje o njenim prethodnim vezama.

Pevač i pobednik prve sezone takmičenja “Zvezde Granda”, pevač Bane Mojićević sve je iznenadio kada je obelodanio da se razveo od supruge Milice sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu, a zatim priznao da se svojevremeno poljubio upravo sa Milicom Todorović.

On je ispričao da nikada nisu imali ozbiljnu vezu, ali priznao da mu se sviđala: “Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije…”, rekao je Mojićević, ali vešto izbegao da ispriča detalje.

Podsetimo, Milica Todorović odnedavno je u vezi sa majstorom za tetovaže obrva Lazarom Granićem i već dva meseca uživa u srećnoj vezi. Lazar je bivši maneken i iz Novog Sada je, a mediji navode da je ljubav planula nakon što je Milica došla na tretman kod njega, te su od tada nerazdvojni.

Izvor: mondo.rs