Raskinuli Zvezdan i Anđela? Slavnić ostao bez žene, devojke i para: Iz Crne Gore ga obavestila da je dobio šut kartu

|

Bivši takmičari “Zadruge”, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su diskvalifikovani iz šeste sezone stavili su tačku na svoju ljubav. Naime, kako prenose domaći mediji Anđela je večeras obavestila Zvezdana iz Crne Gore da je dobio šut kartu. Po svemu sudeći Zvezdan je sada ostao i bez žene, i bez devojke i bez para.

Problemi već neko vreme postoje, ali oni čak ni poslovno nisu mogli zajedno. Anđela će iz rodne zemlje da vodi emisiju na televiziji na kojoj je zaposlena. U ovom trenutku cela produkcija stala je iza nje da joj pomogne da prevaziđe raskid. Zato emisiju radi što se kaže od kuće iz Crne Gore. Kada se vrati u Beograd ona će emisiju voditi iz studija. Inače ona je zaposlena na jednoj televiziji dok je Zvezdan ostao bez angažmana, prenosi “Skandal”.

Zvezdan Slavnić je svoju dugogodišnu partnerku Anu Ćurčić javno prevario sa Anđelom Đuričić u rijalitiju “Zadruga”. Oni su svakodnevno frapirali gledaoce svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a po napuštanju šoua, otišli su kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića u stan.

Inače, Slavnić je juče ispratio svoju, sada bivšu, 23 godine mlađu devojku u Crnu Goru, a vest o raskidu iznenadila je sve one koji ih prate, koji su im pružali podršku u poslednje vreme i slali razne poklone.

Anđela je za sve ovo vreme kod roditelja u Crnoj Gori bila samo na jedan dan, a kako je juče obavestila pratioce ona će tamo sada biti duži vremenski period.

“Ćao svima, stigla sam u Crnu Goru, ovo nisam htela da najavim nigde. Idem kod roditelja na malo duži odmor ovog puta”, poručila je ona na svom Instagram profilu.

Izvor: blic.rs