Raskinuli Ilija i Kristina Mitrović: Zet Željka Mitrovića obrisao sve slike sa bivšom verenicom – “Što je dosta, dosta je” (FOTO)

|

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika ružičaste imperije, već neko duže vreme izaziva veliko interesovanje domaće javnosti.

Ona je putem “Instagrama” pustila svoje pratioce da zavire u njenu svakodnevnicu, te je pored luksuza u kojem uživa, ona javnosti pokazivala i svog verenika Iliju, ukrajinskog milijardera i naslednika kralja uranijuma.

Putem ove društvene mreže mogli smo da vidimo mnogo, a svedoci smo i njihove velike ljubavi koju su Kristina i Ilija, sve do danas, negovali na njihov način.

Luksuzni restorani i apartmani, romantična putovanja, pokloni koji su veoma skupoceni, ali i ogromna pažnja i ljubav bili su samo deo, kako su je mnogi zvali moderne bajke, kojoj je, kako stvari stoje, sada došao kraj. Da je došlo do raskida između Kristine Mitrović i verenika Ilije zaključili smo nakon što je Kristinin dragi objavio zanimmljiv sadržaj.

– Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023. – napisao je na storiju na Instagramu najverovatnije bivši zet Željka Mitrovića, a potom izbrisao sve fotografije na kojima je sa Kristinom.

To je uradila i Kristina, pa na njenom profilu više nema nijedne uspomene sa verenikom, za kojeg su svi mislili da je čuva kao malo vode na dlanu.

Još uvek je nepoznanica šta se tačno desilo između ovo dvoje mladih ljudi, koji su svoju ljubav i luksuzni život preponosno predstavljali javno, ali ipak nije sve baš sjajno kako se na društvenim mrežama i predstavlja, i najbolji dokaz je upravo raskid Kristine Mitrović sa milijarderom, do kog je došlo veoma neočekivano.

Izvor: story.rs