Radnici koja je izbola vlasnicu pekare zbog 47.000 dinara stavljeno na teret teško krivično delo – Poznato stanje napadnute žene

|

Radnica pekare Slađana T. (40) iz Futoga uhapšena je juče u Novom Sadu zbog sumnje da je nakon verbalne svađe više puta nožem izbola svoju bivšu šeficu Slavojku S. (63), državljanku Bosne i Hercegovine po celom telu, saznaje Kurir.

Jeziva scena odigrala se juče oko 15 sati u ulici Cara Dušana u Novom Sadu u blizini pekare u kojoj je osumnjičena do nedavno bila zaposlena, a kako su ranije pisali mediji, pekara ne radi od 5. decembra zbog dugova za zakup lokala.

“Sumnja se da je prvo došlo do verbalnog okršaju između njih, ali je ubrzo sve preraslo u fizičko nasilje. Naime, osumnjičena je navodno, od bivše gazdarice pekare tražila svoju zaostalu platu u iznosu od 47.000 dinara”, ispričao je sagovornik Kurira i dodao:

“Osumnjičena je insistirala i tražila da joj se isplati novac koji je prethodno zaradila. Međutim, navodno, vlasnica pekare nije želela ili nije imala da joj plati, pravdala se i izbegavala da izmiri svoje dugovanje prema radnici. Ubrzo su počele da se guraju nasred ulice”.

Kako dalje navodi izvor za pomenuti medij, njihovu svađu čuli su radnici sa obližnjeg gradilišta i odmah su se uputili ka njima, te je time izbegnuta veća tragedija.

“Vukle su se i gurale po trotoaru, a onda je u jednom trenutku osumnjičena iz rukava izvukla nož. Počela je da je ubada po celom telu, a žrtva je pala na kolena”, ispričao je jedan od očevidaca i dodao:

“Tada su ih razdojili radnici, ali i slučajni prolaznici koji su pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći. Osumnjičena navodno, nije bežala nakon što je izbola žrtvu”.

Novosadska policija stavila joj je lisice na ruke i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti predata nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

“Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenu ženu na Klinički centar Vojvodina gde su joj nakon dijagnostike ustanovljeno da je zadobila više teških telesnih povreda u vidu ubodnih rana po telu. Nakon što su joj sanirane povrede ona je puštena na kućno lečenje”, otkrio je izvor Kurira.

Izvor: kurir.rs