Radišina žena Zlatka u suzama progovorila o pokojnom mužu: “Umesto da dočeka unuče…”

|

Zlatka Miljković, supruga bivšeg učesnika “Velikog brata” i “Farme”, Radiše Miljkovića Radašina, koji je juče sahranjen u svom rodnom mestu, govorila je o pokojnom suprugu.

Radašinova porodica i ostala rodbina i komšiluk okupila se juče na groblju u mestu Ljupten kod Aleksinca, gde su ga ispratili na večni počinak.

Njegova supruga Zlatka posle sahrane skupila je snage i stala pred kamere Telegrafa i progovorila o pokojnom suprugu Radašinu.

Kako je otkrila, problem sa nogom imao je još dok je bio u rijalitiju, te iako je ona insitirala da ide kod lekara, on je to godinama odbijao.

“Nije baš toliko bio bolestan, ali nije hteo da ide kod lekara. Šta da mu radim, ja sam ga terala, a on kaže: Šta ću, preživeo sam ja”. Umesto da dočeka unuče… Šta smo dočekali? Samo od ćerke, a od unuke od sina nismo, sad treba da se porodi krajem aprila… Od ćerke je dočeko dva praunuka”, ispričala je Zlatka.

Radiša Miljković u selu i u javnosti ostaće upamćen kao čovek vedrog duha i dobrog srca. Tokom učešća u rijaliti programima sve je zasmejavao svojim čuvenim izjavama.

Izvor: telegraf.rs